Povedené palačinky zná skoro celý svět

Častokrát se setkáme na dovolené s podobnou verzí tohoto moučníku. Je pravdou, že každá země, kde se tento pokrm nabízí, používá jiné složení a dokonce servírování. Přesto se jedná o skutečný gastronomický zážitek. Aby se palačinky povedly, vzhledově oslovily a vybídly k většímu prodeji, tak je zapotřebí si pořídit vhodný nástroj na jejich finální úpravu. Tentokrát se podíváme na nabídku kvalitních palačinkovačů, se kterými se budou palačinky vyrábět jedna radost. Navíc si lze vybrat přístroj podle potřeby a intenzity pečení. Jednoduchá verze jedné plotýnky se dokonce hodí i do domácnosti, protože s ní bude mít zaručeně úspěch každá hospodyňka. Nicméně profesionálním provozovnám se vyplatí palačinkovač s větším počtem plotýnek.

9c394363f47eede9f15d2d24c0b15306

Zdroj tepla

  • Na elektřinu – každý palačinkovač vyniká svým designem a provedením. Vždy je opatřen ovládací panelem, který určí úroveň pečení. Výhodou je, že se nemusí palačinky nijak speciálně hlídat, protože přístroj je vybaven jak optickou, tak akustickou signalizací. Ta samozřejmě upozorní na to, kdy je již hotovo. Elektronická kontrola teploty se zase postará o rovnoměrné propečení po celém průměru placky. A nelze zapomenout zmínit i to, že jsou palačinkovače opatřeny speciálním povlakem, který snižuje spotřebu tuku při pečení.
  • Na plyn – ani zde nechybí nabídka jedné či více ploten. Jsou různé designy, ale jedno je rozhodně spojuje a to napojení na plyn. Každá plotýnka je poté opatřena hořáky, které rovnoměrně rozpalují plotnu.

4c845db352f091e19db5acca63972cc4

Další pomocníci při výrobě

I pro palačinkovače, které se nebudou využívat komerčně je připraveno doplňkové zboží, které se stane oblíbenou součástí celé výbavy.

  • Dřevěná lopatka, kterou se bude placka obracet a nepoškodí se tak plotny.
  • Štětec, kterým se dá jednoduše roztírat olej a v první řadě není tak velká spotřeba a v druhé řadě se jedná o efektivní zdravé pečení.
  • Malá naběračka, do které se vejde přesně taková dávka, která se rozprostře po plotýnce.
  • Aby se těsto dobře rozprostřelo, tak se zajisté hodí ten správný pomocník a jak jinak ani v tomto případě nemusí ve výbavě chybět.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup